Usluge

Video nadzor
Tim projektanata Voja Elektonic  za audio- video nadzor i Smart Home sisteme uvek je spreman da ponudi savet za tehničko unapređenje prostora.
Izrađujemo projekte, predlažemo savremena tehnička rešenja, postavljamo, ugradjujemo i održavamo najsavremenije sisteme.
Ozvučenje
Nudimo kompletnu uslugu od izrade idejnog rešenja, projekta, do realizacije koja podrazumeva nabavku i isporuku kompletne audio opreme za enterijersko ozvučenje Hi fi sisteme visokih performansi.
Brendovi sa kojima naša firma radi su Apart, Tilevision, Russound, Nuvo, Cloud, Sanyo, JBL, Bose, Forgins i mnogi drugi.
Rasveta
U skladu sa savremenim tendencijama i potrebama pojedinca projektujemo i ugrađujemo funkcionalnu i dekorativnu rasvetu, kao i LED rasvetu sa mogućnošću digitalnog upravljanja osvteljenjem u privatnim i poslovnim objektima.
Sistemi jake i niske struje
Kompanija Voja Electronic bavi se i projektovanjem, izvođenjenjem i održavanjem svih sistema jake i niske struje.
• Elektro energetski razvodi
• Sistemi upravljanja električnom energijom
• Pametni elektro sistemi
• Multiroom audio sistemi najnovije generacije
• TV, satelitski i FM razvodi I instalacije
Servisiranje
Najsavremenija tehnologija za dijagnostiku kvara, rezervni delovi , stručna dokumentacija i dugogodišnje iskustvo neke su od odlika našeg servisa.
Pružamo usluge kompletnog audio video servisiranja, kao i servis profesionalne elektronike. Prema dogovoru, održavamo sisteme u poslovnim objektima, restoranima, kafeima, vrtićima, igraonicama, verskim objektima i dr.